April 17 2020
Biezpiena sacepums ar kāpostiem un olu

Biezpiena sacepums ar kāpostiem un olu

Biezpiena sacepums ar kāpostiem un olu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Baltie kāposti 400g
👉🏻Biezpiens 400g
👉🏻Zaļie lociņi un / vai dilles
👉🏻4gab olu
👉🏻Sāls pēc garšas
👉🏻Melnie pipari
👉🏻Pasniegšanai skābais krējumu

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Cieti novāram vienu olu.
2. Sasmalciniet kāpostus, nedaudz pasautējiet. Sāls, pipari.
3. Sarīvējiet olu, pievienojiet kāpostiem, samaisiet.
4. Sakuļ ar mikseri 3 olas, sāli un biezpienu.
5. Pārklājiet cepamo pannu ar pergamenta papīru tā, lai būtu malas uz augšu, tas palīdzēs viegli noņemt sacepumu no veidnes (veidnes izmērs ir apmēram 24×15 cm), iesmērējiet to ar eļļu.
6. Ielieciet daļu biezpiena masas, pēc tam kāpostu pildījumu, pēc tam pārējo biezpienu.
7. Cep apmēram 45 minūtes 180 ‘.
8. Apkaisa izceptu sacepumu ar svaigiem garšaugiem.
9. Pasniedz ar skābo krējumu.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ tonya.pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email