April 01 2020
Biezpiena mandarīnu torte

Biezpiena mandarīnu torte

Biezpiena mandarīnu torte

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻20 grami želatīna
👉🏻100 ml piena
👉🏻50 ml ūdens
👉🏻170 grami mīksta biezpiena
👉🏻2 mandarīni
👉🏻Saldinātājs pēc garšas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Želatīnu, pusi (10 gramus) iemērc pienā, otro pusi (10 gramus) ūdenī. Atstāj uz 7 minūtēm.
2. Biezpienu sajauc ar saldinātāju.
3. Mikroviļņu krāsnī īsos impulsos izkausējiet pienu ar želatīnu un ielejiet to biezpiena maisījumā, labi samaisiet.
4. Ielejiet veidnē un 10 minūtes lieciet saldētavā, lai biezpiena slānis sacietētu.
5. Mēs notīrām mandarīnus un samaļam tos ar blenderi kopā ar saldinātāju. Tad jūs varat izspiest masu caur sietiņu, lai nebūtu mizas, bet jūs varat arī to nedarīt. Mēs izkausējam ūdeni ar želatīnu mikroviļņu krāsnī ar īsiem impulsiem un ielejam želatīnu mandarīnos.
6. Mēs izņemam formu no saldētavas un ielejam mandarīna slāni uz biezpiena.
7. Liekam ledusskapī uz 30 minūtēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ppdessert_anastasiya

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email