January 05 2022

Biezpiena-magoņu suflē kūka

🔷 Sastāvdaļas:
🔸Biskvītam:
– 1 ola
-100 ml piena (2,5%)
– 15 grami rīsu miltu
-15 grami miežu miltu (var aizstāt ar jebkuriem citiem)
– 25 grami mannas
-1/2 tējkarotes cepamā pulvera
– saldinātājs pēc garšas

🔸Suflē:
-170 grami mīksta biezpiena
– 10 grami želatīna
– 1 olas baltums
– 1 tējkarote magoņu sēklas
– saldinātājs pēc garšas

🔷 Ēdienu gatavošana:
✔️Vispirms gatavojam biskvītu: sajauc visas sastāvdaļas un atstāj uz 10-15 minūtēm.Tad lej mīklu veidnē (man bija silikona taisnstūrveida).Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem uz 20-25 minūtēm. Pēc tam ļaujiet tai pilnībā atdzist.
✔️ Pagatavo suflē: pārlej želatīnu ar ūdeni un ļauj uzbriest.Sajauc biezpienu ar saldinātāju.Atsevišķi sakuļ olbaltumvielas līdz stingrām putām un viegli pievieno biezpienam Pievieno magoņu sēklas.Želatīnu izšķīdina un nedaudz atdzesē.Ielejiet želatīnu ar maigu strūklu mūsu biezpiena masā.Liek virsū garoziņai.un liek ledusskapī līdz sastingst.
✔️ Sagriež porcijās un dekorē pēc vēlēšanās.Man bija rīvēta tumšā šokolāde un mandarīni🍊

Autors: @miaa_yasha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email