February 21 2020
Biezpiena kūka ar hurmu

Biezpiena kūka ar hurmu

Biezpiena kūka ar hurmu

🛒Sastāvdaļas (pamatnei):

👉🏻1 olas dzeltenums
👉🏻40 gr rīsu milti
👉🏻1 ēd.k kakao
👉🏻10 gr. olīveļļa
👉🏻saldinātājs pēc garšas (medus, stēvija)
👉🏻1/3 tējk sodas (nodzēst ar etiķi)

 

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):

👉🏻300 gr biezpiens briketē (5%)
👉🏻15 gr kukurūzas ciete
👉🏻1 ola + 1 olbaltums
👉🏻saldinātājs pēc garšas (medus, stēvija)
👉🏻1 tējk magoņu sēklas (~ 5 gr.)

 

🛒Sastāvdaļas (rotāšanai):

👉🏻150 gr. nogatavojusies hurma

 

🍑Ēdiena pagatavošana:

  1. Pamatnes sagatavošana: sakuliet olas dzeltenumu ar miltiem, cukura aizvietotāju, eļļu, sodu un kakao.
  2. Ielieciet sagatavoto masu cepamā traukā un izlīdziniet (man ir forma ar diametru 16 cm).
  3. Biezpiena kārtai: ar blenderi sablenderojam biezpienu ar olām. Pievienojam cukura aizvietotāju, cieti un magones, visu atkal samaisiet līdz gludai viendabīgai masai.
  4. Ieliet gatavo biezpiena pildījumu uz pamatnes.
  5. Cep 180 grādos 40-50 minūtes (ūdens vannā tieši zem formas ielieciet trauku ar ūdeni).
  6. Mēs izņemam gatavo siera kūku un ļaujam tai pilnībā atdzist.
  7. Mēs pārvietojam kūku uz šķīvja un izrotājam to ar hurmas šķēlītēm.
  8. Jūs varat to ievietot ledusskapī uz nakti, bet var ēst arī uzreiz.


✅Kcal vienā gabalā (1/6 daļa): 162,3 kcal / 12 / 6,9 / 12,8

📔📸Instagram receptes un foto autors: @miaa_yasha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email