April 01 2020
Biezpiena-kokosa bumbiņu konfektes

Biezpiena-kokosa bumbiņu konfektes

Biezpiena-kokosa bumbiņu konfektes

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Briketes biezpiens (kas nav šķidrs) – 100 g,
👉🏻Kokosriekstu milti – 30 g,
👉🏻Saldētas upenes – 50–60 g,
👉🏻Medus pēc garšas
👉🏻Kokosriekstu skaidiņas.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Ielieciet biezpienu, miltus, ogas un medu blenderī. Es paņēmu 3 tējk medus
2. Ogas nav nepieciešams atkausēt. Jūs varat izvēlēties jebkuru pēc savas gaumes.
3. Visu sajaucam vienveidīgā blīvā masā, veidojam bumbiņas un aprullējam kokosriekstu skaidiņās.
4. Jūs varat konfektes ielikt ledusskapī vai arī ēst uzreiz.
5. Principā proporcijas ir brīva izvēle, tas viss ir atkarīgs no jūsu biezpiena daudzuma un ogām, tāpēc skatieties paši līdzi bumbiņu konsistenci.

📔📸Instagram receptes un foto autors:   @yulia_gud

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email