March 24 2022

Biezpiena kafijas deserts

🔷 Sastāvdaļas:
✔️Mīkstais biezpiens 180g
✔️Saldinātājs pēc garšas (man ir 1 ēdamkarote medus)
✔️Šķīstošais želatīns 5g (man ir drOetker)
✔️Kafija – svaigi pagatavots espresso 70ml

🔷 Ēdienu gatavošana:
1. Iegūstiet biezpienu iepriekš, lai tas būtu istabas temperatūrā.
2. Sajauc biezpienu ar saldinātāju.
3. Sajauc kafiju (jābūt ļoti karstai) ar želatīnu, lai nav kunkuļu.
4. Biezpienam pievieno kafiju. Ielejiet maisījumu krējuma traukā.
5. Liek ledusskapī uz vairākām stundām vai uz nakti.
6. Pasniedzot pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
✅Vieglas un vienkāršas gardas brokastis/uzkodas gatavas!😀

 

Autors: @tonya.pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email