February 19 2020
Biezpiena deserts

Biezpiena deserts

Biezpiena deserts

🛒Sastāvdaļas (pamatam):

👉🏻4 olas
👉🏻saldinātājs (medus vai stēvija)
👉🏻sāls šķipsniņa
👉🏻cepamais pulveris 1/2 tējk
👉🏻vanilīns (pēc izvēles)

 

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):

👉🏻mīkstais biezpiens (krēma veida) 170-200 grami
👉🏻saldinātājs
👉🏻jebkuras ogas (man ir saldētas upenes un nedaudz avenes)

 

🎂Ēdiena pagatavošana:

  1. atdaliet olu dzeltenumus no olbaltumiem.
  2. Saputo olu baltumus ar sāli līdz stingrām putām.
  3. Pievienojiet olu baltumam dzeltenumus kopā ar saldinātāju un cepamo pulveri. Viegli samaisiet.
  4. Silikona paklāju jāieeļļo ar pilienu eļļas (lai rullītis neliptu), izklājiet olu maisījumu uz paklājiņa un cepiet 200 grādos 10 minūtes.
  5. Sajauciet biezpiena masu ar cukura aizvietotāju.
  6. Izņemam mūsu pamatni no cepeškrāsns
  7. Iesmērējam pamatni ar biezpiena masu, pēc tam virsū izklājam ogas, sarullējam visu rullītī.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @savchenko_aas

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email