May 16 2020
Biezpiena deserts Kartupelis

Biezpiena deserts Kartupelis

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻100 g auzu pārslas
👉🏻1 banāns (90 g)
👉🏻10 g eļļas (var būt kokosriekstu vai dārzeņu)
👉🏻180 g biezpiena (brikete, man ir 5%)
👉🏻40 g medus
👉🏻kakao (apmēram 10 g)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Auzu pārslas sajauciet ar banānu un rūpīgi samaisiet visas sastāvdaļas līdz gludai masai.
2. Vienmērīgi izklājiet uz pergamenta. Cepiet 180С apmēram 25 minūtes, līdz zeltainai krāsai, neaizmirstiet pamaisit.
3. Šoreiz es gatavoju pannā auzu drumstalas. Izkausēja pa virsu eļļu un, apmaisot sadalīju lielos gabaliņos, pirmās 15 minūtes zem vāka, pēc tam bez vāka, lai būtu kraukšķīgi.
4. Ļauj pārslām atdzist un sasmalcina drupačās blenderī. Sajauciet drupatas, biezpienu un medu.
5. Veidojiet kūciņas un izrullējiet kakao pulverī. Liek ledusskapī uz 3-4 stundām. Sanāk aptuveni 6-7 gab.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@кишинёалтно
☑️Uzturvērtība uz 100 g: ~ 216 kcal
☑️Uzturvērtība uz 100 g: 11/7/30

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email