May 24 2020
Biezpiena cepumi

Biezpiena cepumi

?Sastāvdaļas:

??Biezpiens 5% – 150 gr.
??Auzu pārslu 100 gr.
??Olas 2 gab.
??Cepamais pulveris 1/2 tējk
??Vanilīna 2 paciņas

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Sakuļ olas, pievieno biezpienu, saputo. Kafijas dzirnaviņās samaļ auzu pārslas, pievieno cepamo pulveri un vanilīnu. Visu kārtīgi samaisa. Ļauj nostāvēties ~ 10 minūtes.
2. Jūs iegūstat biezu mīklu. Pārklājiet cepšanas pannu ar silikona paklāju. Ņem ēdamkaroti, atdzesē aukstā ūdenī un izklāj uz paklājiņa, veidojot apaļu cepumu formu.
3. Cepiet 30 ° C temperatūrā 30 minūtes.

??Instagram receptes un foto autors:@ olya.berry

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email