March 26 2020
Bez miltu un bez cukura pankūkas

Bez miltu un bez cukura pankūkas

Bez miltu un bez cukura pankūkas

🛒Sastāvdaļas (8 pankūkām mums ir nepieciešam):

👉🏻2 olas
👉🏻150 ml piena
👉🏻2 ēd.k. jogurta
👉🏻2 ēd.k. kukurūzas ciete
👉🏻1 tējk olīveļļa
👉🏻Šķipsniņa sāls

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sakuliet olas, pievienojiet jogurtu, pienu, sāli, saldinātāju jūs varat pievienot pēc garšas
  2. Pakāpeniski pievieno cieti, maisot, lai nebūtu gabaliņu un masa būtu viendabīga
  3. Ļauj nostāvēties mīklai 5 minūtes
  4. Pievienojiet olīveļļu un labi samaisiet.
  5. Cepšanai pannu ieeļļojiet ar pilienu eļļas.
  6. Samaziniet siltumu līdz vidējam
  7. Apcep pankūku no abām pusēm līdz zeltainai garoziņai.

❗️ Masa sanāk diezgan šķidra – tas ir lieliski, tam tā arī jābūt!

❗️ Gatavošanas laikā pankūkām paredzētā masa periodiski jāapmaisa, lai biezumi nenogultu līdz apakšai un pankūkas būtu plānas 😌


🛒Sastāvdaļas (biezpiena pildījumam):
👉🏻180-200 gr. biezpiens briketē
👉🏻2-3 ēd.k. jogurta bez cukura un piedevām
👉🏻Saldinātājs pēc garšas (man ir 2 paciņas fitparad 7)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sajauciet visas sastāvdaļas un gatavs.

 

🛒Sastāvdaļas (gaļas pildījumam):
👉🏻Grilēta vai vārīta vistas fileja (blenderī samalta)
👉🏻Cepts sīpols
👉🏻Cietais siers
👉🏻Sāls, pipari pēc garšas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Vistas fileju samaļ blenderī
  2. Apcep sīpolu, pievieno tam malto gaļu, garšvielas, sāli un sacpej.
  3. Atdzesē, pievieno rīvētu sieru, jau atdzesētā pildījumā.
  4. Satitiniet pankūkas un pirms pasniegšanas vēlreiz sasildiet, lai siers izkustu.

Uzturvērtība uz 100 gr:
❌Tradicionālajās plānajās pankūkās: 233/6/12/26
✅Pēcx receptes: 133/6/5/16
✅ Uz 1 pankūku: 62,5 / 2,5 / 2,5 / 7,5

📔📸Instagram receptes un foto autors:  @ yana_prav.pit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email