May 13 2020
Bez cepšanas pagatavojamā šokolādes kūka

Bez cepšanas pagatavojamā vegāniska šokolādes kūka

?Sastāvdaļas:

??Lazdu rieksti – 350 grami
??Žāvētas aprikozes (iemērc uz nakti) – apmēram 200 grami
??Kakao vai ceratonijs – nedaudz mazāk par 100 gramiem
??Agaves sīrups vai cits saldinātājs, piemēram, dateles vai stevijas ekstrakts.
??Avokado – viens nogatavojies


?Ēdiena pagatavošana:

1. Vispirms pagatavojiet mīklu: jaudīgā blenderī vai kafijas dzirnaviņās sasmalciniet lazdu riekstus miltos.
2. Blenderī ielejiet sasmalcinātus lazdu riekstus, pievienojiet žāvētas aprikozes un pusi sīrupa, uzmanīgi sakuliet.
3. Mērcētas žāvētas  aprikozes kombinācijā ar šķidru sīrupu nedos pārāk elastīgu mīklu, tāpēc sekojiet līdzi mīklas blīvumam, pievienojot sasmalcinātus lazdu riekstus.
4.Rūpīgi samaļam visu. Rezultātā mēs iegūstam mīklu kūkai.
5. Mēs ievietojam to starp diviem pergamenta papīriem un izrullējam apmēram divu centimetru biezumā. Gatavo slāni mēs sadalām divās daļās, kas ir vienāda izmēra viena otrai, vai vairākās vienāda izmēra daļās.
6.Tagad mēs sagatavojam krēmu: Ievietojiet avokado blenderī kopā ar kakao (vai ceratoniju) un saldinātāju.
7.Rūpīgi samaļ. Ja vēlaties vairāk krēmu un mazāk tauku, avokado vietā pievienojiet banānus.
8. Iegūto krēmu izklāj uz vienas no mīklas daļām. Otro izklājiet virsējā kārtā vienmērīgi izlīdzinot.
9. Rotā ar veseliem lazdu riekstiem.
10. Noteikti atdzesējiet kūku ledusskapī 1-2 stundas!

??Instagram receptes un foto autors: @ julialenochkina:

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email