February 05 2022

Baklāžānu rullīši ar sālo biezpiena krēma pildījumu

🔹 Sastāvdaļas:
– 2 vidēji baklažāni
– 200 gr. biezpiens (mīksta pasta)
– 2-3 sb. ķiploku
– sāls, garšvielas un garšaugi – pēc garšas

🔹 Ēdienu gatavošana:
1. Baklažānu sagriež gareniski strēmelēs un mērcē aukstā sālītā ūdenī uz 20 – 30 minūtēm, lai noņemtu rūgtumu.
2. Izņemam ārā, ar papīra dvieli noņemam mitrumu un apcepam pannā no abām pusēm (pievienojot nedaudz eļļas).
3. Biezpienam pievieno sāli, garšvielas, zaļumus un izspiestu ķiploku, samaisa viendabīgā masā.
4. Baklažānu smērējam ar biezpiena pildījumu un sarullējam rullī.
Labu apetīti!

Autors @karya_yurchenko

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email