May 01 2020
Baklažānu laiviņas

Baklažānu laiviņas

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Mazi baklažāni – 2 gab. (600 gr.)
👉🏻Sīpoli – 1 gab.
👉🏻Paprika- 1 gab.
👉🏻Tomāti – 2 gab.
👉🏻Burkāni – 1 gab.
👉🏻Zaļumi, sāls un garšvielas pēc garšas
👉🏻Cietais siers – 70 gr.
👉🏻Augu eļļa – 2 ēd.k. l
👉🏻Skābais krējums vai dabīgais jogurts – 100 gr.

Mērcei:
👉🏻skābs krējums vai dabīgais jogurts
👉🏻garšvielas
👉🏻sāls
👉🏻ķiploki

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Nomazgājiet baklažānus, sagrieziet tos uz pusēm, izņemiet mīkstumu.
2. Iegūtās laivas sāliet un atstājiet ūdenī uz pusstundu.
3. Sīpolus, burkānus, papriku, tomātus apcep.
4. Pievienojiet baklažānu mīkstumu un sautējiet 20 minūtes.
5. Sajauc visas mērces sastāvdaļas.
6. Piepildiet baklažānu laivas ar pildījumu.
7. Augšā apsmērējam ar mērci un apkaisam ar rīvētu sieru.
8. Ielieciet baklažānus, kas pildīti ar dārzeņiem, uz cepešpannas un ielieciet cepeškrāsnī, uzkarsētā līdz 180C, cepiet 20 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ svetlanas1985_pp

 

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email