May 02 2020
Baklažāni ar maltās gaļas pildījumu

Baklažāni ar maltās gaļas pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Baklažāni – 8 vidēja lieluma
👉🏻Maltā gaļa – 700 – 800 gr.
👉🏻Sīpols – 2 gab.
👉🏻Ķiploki – 3 zb.
👉🏻Tomāti – 2 gab.
👉🏻Skābais krējums – 4 ēdamkarotes
👉🏻Dilles, pētersīļi – 2 zari no katra
👉🏻Parmezāna siers – 50 – 70 gr.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Nomazgājiet baklažānus, nedaudz nogrieziet malas (kātiņu un otru galu) un 30 minūtes turiet aplietus ar sālsūdeni.
2. Nospiediet šķidrumu un 30 minūtes cepiet cepeškrāsnī 200 ° C temperatūrā.
3. Šajā laikā pagatavojiet malto gaļu, apcepiet to ar sīpoliem un 1 daiviņu ķiploka, sāls.
4. Ceptu baklažānu sagrieziet gareniski,  izmantojot tējkaroti, atveriet tos kā aploksni, nedaudz izspiediet mīkstumu un piepildiet ar malto gaļu.
5. Sajauciet skābo krējumu ar zaļumiem un ķiplokiem un ieziediet ar malto gaļu.
6. Ielieciet tomātu šķēles un skābo krējumu un apkaisa ar rīvētu parmezānu.
7. Cepiet ar krāsni 180 ° C temperatūrā 20 minūtes.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @marina ._. baranova

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email