April 15 2020
Aveņu-persiku kārtojums

Aveņu-persiku kārtojums

Aveņu-persiku kārtojums

🛒Sastāvdaļas(2 porcijas):

Biskvītam:
👉🏻
1 ola
👉🏻50 grami auzu (vai samaltu auzu)
👉🏻50 ml piena
👉🏻10 g kakao pulvera
👉🏻1 tējk cepamā pulvera
👉🏻saldinātājs pēc garšas
👉🏻vanilīns

Kārtām:
👉🏻100 g aveņu ievārījuma bez cukura
👉🏻1 liels persiks (200 gr)
👉🏻200 g grieķu jogurta (saldinātāja pēc garšas)
👉🏻vanilīns

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Gatavojam biskvītu. Mēs apvienojam visas biskvīta sastāvdaļas.
2. Samaisiet līdz viendabīgai masai, ielejiet veidnē un lieciet vai nu cepeškrāsnī 15-20 minūtes, vai arī mikroviļņu krāsnī 5 minūtes.
3. Ļauj atdzist.
4. Atdzesēto biskvītu samaļ blenderī līdz drupatām.
5. Pildījuma vārīšana. Sagrieziet persiku mazos kubiņos.
6. Sajauc jogurtu ar saldinātāju un vaniļu.
7. Izklājiet slāņus. Stikla apakšā ielejiet biskvīta drupatas, tad jogurtu, pēc tam persiku, virs persika izklājiet ievārījuma kārtu, atkal biskvīta drupatas un virsū jogurta “cepurīti”.
8. Ja vēlaties, izrotājiet ar ogām.
9. Ļaujiet desertam ievilkties pāris stundas.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@martynoff_me
❎Uzturvērtība uz 100 gr: K-79.2 / B-5.0 / Zh-2.3 / U-10.1

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email