June 29 2020
Aveņu cepumi

Aveņu cepumi


Sastāvs:
? 100 g auzu pārslu
?100 g miltu
? 1/2 tase aveņu ievārījuma (150 g)
?6 ēd.k. eļļa bez smaržas
?1–2 ēd.k. cukurs (pēc izvēles)
?0,5 tējk soda vai 1 t.k. cepamā pulvera
?šķipsniņu vanilīna un sāls
? 1 ēd.k. l pūdercukurs

Ēdiena pagatavošana:
? Auzu pārslas sasmalcina miltos.
? Bļodā ielieciet ievārījumu, cukuru, sāli, vaniļu, pievienojiet eļļu. Ja lietojat sodu, pievienojiet to arī ievārījumam.
? Sajauc un izsijāt miltus ar cepamo pulveri.
?Ievārījumam pievienojam auzu pārslas un izsijātu miltu maisījumu.
? Mīciet mīklu.
?Eļļojiet rokas ar eļļu. Rullējiet apmēram 15-16 bumbiņas.
? Tad jūs varat tās aprullēt pūdercukurā un pēc cepšanas noņemt lieko.
? Ievietojiet cepumus uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.
?Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī ar 180 gr. 10 min.


??Instagram receptes un foto autors:@yulia_gud

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email