July 25 2022

Auzu pārslu cepumi ar krēmu un glazūras pārklājumu

🔷 Sastāvdaļas:
🔸Cepumi
☘50 grami auzu pārslu
☘20 grami auzu miltuu (vai samaltu graudaugu)
☘0,5 olas
☘12 grami sezama
☘45 grami banānu
☘1 grams kokosriekstu eļļas
☘3 grami medus

🔸 Krēms
☘20 grami dateļu bez kauliņiem
☘12 grami zemesriekstu sviesta
☘5 grami kakao
☘1/4 tējk kanēlis

🔸Apkaisīt
☘12 grami riekstu
☘12 grami rozīņu
☘12 grami žāvētu aprikožu

🔸 Laistīšana
☘25 grami tumšās šokolādes

🔷 Ēdiena gatavošana:
🔶️Banānu samīca ar dakšiņu. Sajauc visas sastāvdaļas. Jūs saņemsiet vidēji biezu mīklu. Mīklu ar karoti liek aplīšu formā (var palīdzēt ar roku) 5 mm biezumā un 5-6 cm diametrā (man sanāca 4 gab.). Cep 170 grādos 20 minūtes (var beigās pāris minūtes uz augšējās degļa apbrūnināšanai).
🔶️ Krēmam dateles uz 15 minūtēm iemērc karstā ūdenī (ūdeni neizlej), tad samaļ ar blenderi, pievienojot nedaudz ūdens. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas un ar blenderi sasmalciniet līdz krēmīgai konsistencei, pievienojot nedaudz ūdens no dateļu apakšas.
🔶️ Uzsmērē mūsu cepumus ar krēmu.
🔶️ Virsū uzkaisa drupinātus riekstus un žāvētus augļus.
🔶️ Šokolādi izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
Pusi no katra cepuma apslaka ar šokolādi.
🔶️Ļauj atdzist.

Autors: @irynka69

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email