September 12 2021

Ātri pagatavojams biezpiena-ogu pīrāgs

Pamatam:
▫️1 glāze auzu pārslu (110 g)
▫️1 ola
▫️1 ēdamkarote olīveļļas
▫️ 1 tējkarote kanēļa
▫️Saldinātājs pēc garšas (man ir 2g cukura aizstājēja)

1 kārta
🍒200 gr mīksta biezpiena (man ir 4%) vai rikotas siers
🍒1 ola
🍒 Saldinātājs pēc garšas (man ir 2 g cukura aizstājēja)
🍒8 g kukurūzas cietes

2 kārta
🍒 100 gr ogas (man ir upenes)
🍒 8 g kukurūzas cietes
🍒 Saldinātājs pēc garšas (man ir 2 grami cukura aizstājēja)

Pagatavošana:
1. Auzu pārslas samaļ blenderī.
2. Sajauc visas sastāvdaļas pamatnei.
3. Sajauc visas 1. starpslāņa sastāvdaļas.
4. Ogas sasmalciniet ar dakšiņu un samaisiet visas 2. kārtas sastāvdaļas.
5. Lielāko daļu mīklas sadaliet pa cepamo trauku (manējā diametrs ir 15 cm). Augšējais slānis 1, pēc tam 2. slānis. Virs pārējās pamatnes.
6. Cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem 30 minūtes.

Gatavošana aizņēma kopumā 45 minūtes.

Autors: @youlllia

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email