March 02 2020
Ātri pagatavojama Napaleona kūka ar kokosriektu un zemeņu krēmu

Ātri pagatavojama Napaleona kūka ar kokosriektu un zemeņu krēmu

Ātri pagatavojama Napaleona kūka ar kokosriektu un zemeņu krēmu

🛒Sastāvdaļas (pamatam):

👉🏻Lavaša mazie (ideālā variantā bez rauga)

🛒Sastāvdaļas (krēmam):
👉🏻500 ml piena
👉🏻1 ola
👉🏻~ 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes
👉🏻stēvija / cukura aizvietotājs, vanilīns (pēc garšas)
👉🏻~ 2-3 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
👉🏻zemeņu

  1. 🍴Ēdiena pagatavošana:
    Lavašu sagriež vienādos apļos / slāņos (atkarībā no tā, kādas formas būs kūka)
  2. Katru lavaša lapu apcejam sausā, karstā pannā, bet uz ļoti īsu brīdi.
  3. Krēmam: Sajauciet olu ar cieti, cukura aizvietotāju, vaniļu, kārtīgi samaisiet, olu maisījumu ielejiet pienā un visu laiku maisiet, lai nebūtu gabaliņu, uzkarsējam līdz vārīšanās temperatūrai.
  4. Jums vajadzētu iegūt biezu krēmu, beigās pievienot kokosriekstu skaidiņas, kārtīgi samaisīt.
  5. Ņemiet lavaša šķēles, smērējiet pa vidu pagatavoto krēmu un kārtojiet pa kārtām.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@viva_healthfit

 

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email