May 03 2020
Ātri marinēti jaunie kabacīši

Ātri marinēti jaunie kabacīši

?Sastāvdaļas:

??kabači (mazie) – 3 gab.
??augu eļļa – 6 ēd.k.
??sarkanais balzamiko etiķis – 1 ēdamkarote
??ķiploki – 1 st.
??sāls pēc garšas
??malti melnie pipari – pēc garšas
??svaigi zaļumi (zaļš baziliks, kinza vai pētersīļi)

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Nomazgājiet kabaci, nosusiniet ar virtuves dvieli.
2. Sagrieziet gareniski uz pusēm.
3. Pannā uzkarsē 3 ēd.k. augu eļļas, ielieciet kabača šķēli un apcep 3 minūtes. Apgrieziet cukini, apcepiet vēl 2-3 minūtes.
4. Pārnest sagatavoto kabaciuz trauku, virsū apkaisīt ar sāli.
5. Marinādei sajauciet rīvētu ķiploka daiviņu, 3 ēd.k. eļļas, 1 ēd.k. l sarkano balzametiķi, sāls, pipari pēc garšas, visu samaisa ar dakšiņu līdz vienveidīgai mērcei.
6. Pārlejiet kabaci ar mērci, ļaujiet tām marinēties 1 stundu un pasniedziet.
7. Pirms pasniegšanas apkaisa ar svaigiem sasmalcinātiem zaļumiem.

 

??Instagram receptes un foto autors:@venera_os

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email