July 09 2020
Apelsīnā cepta zivs

Apelsīnā cepta zivs

(Gatavošanas laiks 30-35 min)

➕ jebkura sarkanā zivis
apelsīns
cietais siers
Salāti: Pekinas kāposti, tomāti, paprika, zaļumi.

Ēdiena gatavošana:
sagrieziet zivi jums ērtos steika gabalos (jūs varat iegādāties gatavus, sagrieztus)
Ielieciet foliju uz cepešpannas un uz tās steikus, virsū apelsīna šķēlītes Un 10 minūtes cepjam cepeškrāsnī. Tad apkaisam ar rīvētu sieru. Un vēl 4-5 minūtes cepjam cepeškrāsnī.
Salātiem sasmalciniet visas sastāvdaļas, kā vēlaties (es visu smalki sasmalcinu, tomāti lieli, skatīt fotoattēlu).

Mērce salātiem:
olīveļļa -2 tējk.
sojas mērce-2 tējk
balzamiko etiķis -1 tējk.
sāls un pipari pēc garšas.

Ielieciet visu uz šķīvja.
Izrotājiet pēc savas gaumes.

 

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@maribukina

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email