March 31 2020
Ābolu pildījuma torte no auzu pārslu pankūku biskvīta kārtām

Ābolu pildījuma torte no auzu pārslu pankūku biskvīta kārtām

Ābolu pildījuma torte no auzu pārslu pankūku biskvīta kārtām

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻1 ola
👉🏻3 ēd.k. (50 g) auzu pārslu (es sasmalcinu auzu pārslas ilgstošas vārīšanās kafijas dzirnaviņās).
👉🏻1 vidējs ābols (es paņēmu zaļu, skābenu);
👉🏻saldinātājs (cukura aizvietotājs, medus vai cukurs).
👉🏻1/2 tējk cepamā pulvera;

Krēmam:
👉🏻125 gr mīksta biezpiena krēma;
👉🏻Saldinātājs, vanilīns.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Ābolu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
2. Labi samaisiet visas sastāvdaļas, pievienojiet rīvētu ābolu.
3. Izklājiet uz pannas, izlīdziniet ar lāpstiņu un apcepiet uz lēnas uguns no abām pusēm.
4. Sagrieziet gatavo pankūku 4 daļās, pārklājiet ar biezpiena krēmu, izrotājiet pēc vēlēšanās.
5. Liekam uz 2-3 stundas ledusskapī, vēlams uz nakti.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_ludmilka

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email