March 02 2020
A la ābolu strūdele

A la ābolu strūdele

A la ābolu strūdele

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻100 g lavaša maizes (vēlams bez rauga)
👉🏻370g ābolu (mizoti)
👉🏻3g kanēļa
👉🏻10 g saldinātāja (40 g cukura vai medus)
👉🏻1 olas dzeltenums

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sagrieziet ābolus kubiciņos, sajauciet ar kanēli un saldinātāju (cukuru) un sautējiet pannā 5 minūtes.
  2. Ielieciet ābolus uz lavaša maizes lapas, sarullējiet rullī, virsū ieziediet ar sakultu olas dzeltenumu.
  3. Apkaisam ar sezama sēklām vai sasmalcinātiem riekstiem.
  4. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180 ° C temperatūrā līdz zeltaini brūnai garoziņai (15 minūtes).

✅KBZhU uz 100gr. bez cukura 121/3/2/21
✅KBZhU uz 100gr ar cukuru 146/3/2/28

📔📸Instagram receptes un foto autors:@belyashek_pp

1 rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email