February 06 2021

ĶIRŠU kūka bez cepšanas🍒🍰

Sastāvdaļas mīklai:
-4 olas
– mīksts biezpiens 210 g
-65 g rīsu miltu
-10-15 g kokosriekstu skaidiņas
-1 tējkarote cepamā pulvera
-saldinātājs pēc garšas (4-5 fitparad paciņas) vai 50g cukura

Sastāvdaļas želejas krēmam:
-220 g mīksta biezpiena
– saldinātājs pēc garšas
-vanilīns uz naža gala

Sastāvdaļas virskārtai:
-180 -200 g ķiršu (man bija saldēti, var aizstāt ar citām ogām arī)
-10 g kukurūzas cietes
– saldinātājs pēc garšas

Veidojiet mīklu
Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem, atsevišķi sajauciet dzeltenumus, mīkstu biezpienu, saldinātāju; pievienojiet kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Sakuļ olu baltumus līdz stingrām putām un viegli iemaisa mīklā.
cep lielas pankūkas nelīpošā pannā uz vidējas uguns, pirmā puse zem vāka (pankūkas aptuveni 13-15 cm diametrā).

🔻 Sasmalciniet ogas. Katliņā sajauciet ogas, cieti, saldinātāju (1-2 fitparad paciņas) un nedaudz 50-70 ml ūdens. Vāra uz lēnas uguns, līdz sabiezē, pārnes citā traukā, līdz tas sacietē.

🔻 Krēms.
Sajauciet mīkstu biezpienu, saldinātāju, vanilīnu un pusi atdzesētā ievārījuma. Jūs varat atstāt šo konsistenci vai padarīt to kā želeju (šim nolūkam atsevišķi ielejiet 30-40 ml silta ūdens / piena 5-7 g želatīna, kārtīgi samaisiet)

🔻Pabeidzam kūku
Mēs izklājam pankūku slāņos. sadaliet atlikušo ievārījumu uz augšējā slāņa. Liekam uz nakti leduskapī vai vismaz pārs stundām, lai kūka savilktos.

uzturvērtība uz 100 g (ieskaitot 4% biezpiena): 137/9/6 / 12,5
Autors: ppmisha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email